FOTONAPONSKE ELEKTRANE

 

 

Fotonaponski sustavi

 

Obnovljivi izvori energije su trenutačni trend i nadamo se da će biti trend i u budućnosti. Uz povećanje broja stanovnika na Zemlji i smanjenje prirodnih resursa nafte i plina, istraživanje i razvoj sve se više fokusiraju na područje obnovljivih izvora energije. Fotonaponski sustavi, ili drugim riječima, solarni sustavi mogu se naći u nizinskim područjima na krovovima kuća i industrijskim objektima. Pretvaranje sunčeve svjetlosti u električnu energiju omogućeno je putem fotonaponskih panela raznih veličina i izvedbi. Mi imamo višegodišnje iskustvo u instalaciji ovih rješenja i do sada smo izveli projekte s instaliranim kapacitetom od preko 90 MW.

 


Instalacija na zemlji

 

Instalacija na zemlji se radi na otvorenim prostorima. Pri projektiranju i instaliranju velikih solarnih elektrana, razni faktori kao nagib ugradnje strukture ili orijentacija elektrane uzimaju se u razmatranje u odnosu na glavne točke.
Solarna elektrana je izvor energije koji je ekološki prihvatljiv, emisije CO2 nema, a može opskrbiti električnom energijom sela ili manja mjesta. Portfolio naših usluga uključuje izradu studije izvedivosti, izrada kompletne projektne dokumentacije, zastupanje klijenata kod tijela državne uprave, instalaciju fotonaponskih elektrana, mrežni priključak, nadzor i kompletnu uslugu.

 


Krovna instalacija

 

Istraživanje i razvoj fotonaponskih modula, prilagodba zakonodavstva prema većem korištenju sunčeve energije, to su čimbenici koji čine fotonaponske sustave sve više pristupačnim. Na krovovima domova, malih ili velikih poduzeća rastu solarna postrojenja koja pružaju energetsku samostalnost vlasnicima. Fotonaponski sustav na krovu kuće pokriva veliki udio normalne potrošnje u kućanstvu. Imamo veliko iskustvo s instalacijom takvih sustava i naše zadovoljne kupce možete naći ne samo u Hrvatskoj nego i izvan njenih granica.

            IMAO group | IMAO Ä�eÅ¡ka| IMAO Serbia | IMAO SlovaÄ�ka | IMAO Bosna a Hercegovina | IMAO Rumunija |Hibridni bojleri